f

2009-12-09

Tänkte, nu när det är lite lågsäsong på fisket, lägga upp några av alla misslyckade foton man tar under fisketurerna. Man kanske skulle starta en tävling bland mina bloggkompanjoner där sämsta foto vinner. Isola, som är de enda som verkar uppdatera sin blogg för tillfället, slår ni detta?


Går starkt ut med en av de sämre direkt. Inte många rätt i detta gamla fotot. Synd, för det var en rätt fin öring med västkustmått mätt.
Categories: ,

2 kommentarer:

TEAM ISOLA/LOWRANCE sa...

Ha, det där var väl inget! Nä, skämt åsido, när man som jag börjat fota ordentligt med ny kamera, då blir det (minst sagt) ett antal dåliga bilder. Ofta raderar jag dock dåliga bilder direkt, men ge mig helgen så ska jag nog hitta några riktigt usla fiskebilder!
;-)

Mvh
Markus

Patrik sa...

Härligt =) Tror jag har några ännu sämre i mitt lager här.

Subscribe to RSS Feed