f

2011-01-06


Abborre. Blir nog trögt i detta väder. Det fick bli en improviserad parkering idag, stannade helt enkelt där jag fastnade. Får se om jag kommer loss sen.

Uppdatering
Trögt var det mycket riktigt. Jag hade ett känn på en timma innan jag gav upp. Någon annan fångade en abborre annars verkade det trögt för dom flesta. Imorgon funderar jag på en liten artsatsning. Nors/siklöja i kombination med lakefiske kanske. Får se hur det blir.

4 kommentarer:

Benny sa...

Fick du loss bilen?

Patrik sa...

Ja det gick bra efter jag sparkat bort en massa snö.

adam_kier sa...

Då gick det lite bättre än för mig! Kom iväg sent då jag var tvungen att hämta svägerskan vid tåget, men jag räknade med att jag skulle vara på plats för ett lakfiske vid 14 snåret. Spöna var färdigtacklade och agnet tinat, bara att tuta och köra! Första missen i kalkylen var att fruntimmer tar så sjukt lång tid på sig för att inhandla en handfull mängd matvaror, -35 min. Till sist dumpade jag fru, barn och svägerska och begav mig ner mot vattnet. Naturligtvis var det inte plogat där jag brukar ställa mig med bilen, men va fan tänkte jag bara och vända och bege mig till alternativ 2. Tjoflöjt, vända i en backe på en enslig grusväg ingen bra ide! Speciellt inte om det ligger is under snön och man kör en Voyager med odubbat. Över en timme senare har jag återigen fått rullning på bilen(tacka fiskegudinnan för granris) och är snart framme vid ställe 2. Svetten lackar och humöret är i botten, så nu måste jag ju bara få fisk för rättvisans skull. Lägger ner pimplingen och satsar på ismetet eftersom klockan nu visar 15.37. Snart börjar det blåsa kraftigt och med svett på kroppen började jag snart att frysa något djävulskt, men det är bara att bita i. Det går tämligen lätt att få ut mina tre spön. Händer det något då? NEJ, inte ett darr på spöna. Mörkret kommer snabbt och kölden river så efter en knapp timmes fiske ger jag upp. Hoppas innerligt att denna fisketur inte blir en fingervisning för hur fiskeåret blir! Skitfiske
/Adam

Patrik sa...

Hehe en klassisk sådan där skittur. Jag skall nog fiska lake idag, hoppas det går bättre för mig.

Subscribe to RSS Feed