f

2011-03-19

Idag blev som tur var rödingturen av. Jag mötte upp Kjell och Peter i Uddevalla för vidare färd norrut och inköp av fiskekort. Efter diverse strapatser där bland annat en norsk hund pissade på Kjells bil och klassikern - "Nej, det är fegt att följa stigen, vi klättrar över berget och pölsar genom snön" kom vi fram till sjön som ligger precis vid Norska gränsen vid 9-tiden och började fiska. Humöret var på topp, strålande rödingväder borde innebära strålande fiske.

Efter dryga tre timmar och inte ett känn hos någon av oss var man inte lika optimistisk längre då det plötsligt hugger på mitt spö. Succé! Upp kommer en liten men fin röding.

Art nummer 57 och årets andra nya art är bärgad! Det för övrigt sega fisket fortsätter resten av dagen men Peter lyckas också få en röding efter ett tag. Förutom dessa två fiskar hade ingen några mer känningar. Båda rödingarna fick gå tillbaka på återväxt. En stund efter fyra ger vi upp och åker hemåt, jag riktigt nöjd för dagen men Peter och Kjell kanske inte lika nöjda.

Har lite fler foton som kommer någon annan dag.
Categories:

0 kommentarer:

Subscribe to RSS Feed