f

2011-08-05

En makrill och en näbbgädda blev resultatet av kvällens makrillfiske. Jag fick ta till det hemligaste knepet som finns för att få någon fisk idag, jag hade inte haft ett pill på grejerna på 1,5 timmar när jag satte på Dios Holy Diver på Spotify. Innan den var färdigspelad satt makrillen där. Nu är det andra gången av tre försök det knepet fungerar vid riktigt segt fiske. Givetvis innebär det att det är säkerställt bortom allt rimligt tvivel att det verkligen fungerar. Synd bara jag inte tänkte på det häromdagen under sjökocksfisket. Efter att Dio hade ylat klart blev det en liten huggperiod med massa bommade hugg innan jag märkte att kroken var slö, efter det slutade givetvis nappen.
Categories: ,

1 kommentarer:

skrap sa...

Han har ju varit nere för räkningen engång dock, men en bra jakt låt ;D

Subscribe to RSS Feed