f

2013-03-16

Igår bokade jag flygbiljetter till ett ställe jag länge velat åka till. Ett ställe där det finns en art som är svår att få någon annanstans- svartmunnad smörbult!

Neogobius melanostomus2

Det blir fiske där i slutet av april och jag hoppas det kan bli årets första nya art för någon klorocka verkar det inte bli även om det verkar finnas chans till fiske imorgon. Dock känns Gullmarn tveksam, kanske skulle man istället köra en norssatsning igen. Det är ju alltid lika kul. Hrmf.

3 kommentarer:

Robert Andersson sa...

Grymt det finns feta idar i hamnen där också! Ta en över 250 gram så du får ett rekord också!

Patrik sa...

Idar? Jaså? Den årstiden?

Robert Andersson sa...

Nej. Eller det vet jag inte rättare sagt. Jag har varit för på sensommaren och då fiskade jag bara nån timme sådär. Men då fanns det mycket id. Kanske är dom uppe i åarna i april.

Subscribe to RSS Feed