f

2013-11-14

Två nya snyggingar i rullarsenalen
Jag har just fått hem en beställning från Metebolaget full med massa roliga grejer. Det jag var på jakt efter var feeder- eller specialistspön av kortare format än de vanliga 12 foten, några nya rullar och en hel del annat. Jag letade efter ställen som sålde passande saker och när jag ändå var i kontakt med dom så hörde jag mig för om dom var intresserade av att sponsra mitt projekt att fånga 100 arter. Ett av svaren måste jag bara dela med mig av för det var så otrevligt, det var från en firma som bland annat säger sig ha kunnig personal. Den här kunniga personalen skrev i en väldigt otrevlig ton att dom inte fann något speciellt som lockade på min blogg men om projektet istället skulle vara att fånga 100 nya svenska rekord så kunde dom vara intresserade. Jo tjenare, 100 svenska rekord, det låter som en vettig målsättning.

Hur som helst letade jag vidare och kom i kontakt med metebolaget.se som förvisso inte kunde sponsra men ändå var ljusår mer trevliga och seriösa än den där andra firman vars namn jag inte tänker nämna. Snabb leverans och bra lagersaldo hade dom också vilket alltid är positivt och till råga på allt skickade dom med extra mäsk, pellets och smaksättningsmedel. Hela upplevelsen var så bra att det är värt ett omnämnande här på bloggen och jag kommer inte tveka på att handla därifrån igen.

8 kommentarer:

Robert Andersson sa...

Haha. Det var det bästa jag läst på länge! Det svaret vill vi ha ut på bloggen i originaltext!
Inget jävla sponsrande nu. Skulle vara skittråkigt att läsa att du skulle ut och fiska småspigg på ditt och dattkroken för den är såååå vass och har såååå goda krokningsegenskaper.
Håll det rent, enkelt och äkta!

Haze sa...

Gött! Metebolaget är bra ;)

Patrik sa...

Goda krokningsegenskaper på småspigg hehe. Jag tror inte du behöver oroa dig Robert, det är nog rätt få som vill sponsa en småspiggsfiskare ;)

Patrik sa...

Hasse: Ja, som fasen! Har en jäkla massa öhh... vilka sötvattensarter är kvar.... öhhh.. nissögamäsk nu för framtida satsningar!

Patrik sa...

Och skärkniv Hasse! Skärknivsmäsk!

Haze sa...

Usch! Skärknivsmäsk!! Jag ska lobba hårt för att den ska hållas totalfredad- inför dödsstraff på tjuvfiske på skärkniv.. eller åtminstone livstids fängelse!

Patrik sa...

Det kan nog behövas så effektivt som detta mäsk kommer vara!

Robert Andersson sa...

Nej det är väl ingen som vill sponsra en småspiggsfiskare tyvärr.
Hade jag bedrivit redskapshandel hade jag gjort det med en gång med medföljande motkrav på fler och udda nya arter.
En perfekt motbild mot den som råder i svensk fiskemedia idag där alla drar en 15kiloskarp på morgonen, en 125cm gädda på kvällen och aldrig blankar.
100 svenska rekord....

Subscribe to RSS Feed