f

2014-03-30


 Vi började som sagt dagen med att montera lite spöhållare och hänga på en ny fyrtaktare + ha elmotorn fram istället på Connys båt. Det har blivit ett riktigt fiskekipage nu.

Väl framme vid Gullmarn var det som vi hade befarat, lågt vatten, väldigt lågt vatten. Faktum är att det var torrt 10 meter ut från "rampen" och omöjligt att sjösätta. Plan B var att flytta till en annan ramp och där gick det bättre.
Vi fiskade oss runt Born-öarna men det var väldigt trögt fiske. Jag tror vi fick 2-3 sandskäddor och en glyskolja på några timmar. Vi tog en paus och besteg en topp på en av öarna. Hyfsad utsikt. Efter pausen testade vi fiska vid ett flygplansvrak som ligger på ca 60 meter. Vi såg en del liv på lodet men inget vettigt ville nappa.

Plan F eller vad vi är uppe i var att sticka till en vik som nästan alltid ger bra med napp, även om det kanske inte är de roligaste arterna i hela värden. Så även igår, där fick vi torsk, glyskoja och småsej.

En av massa sälar vi såg under dagen, kanske var för det var så lugnt väder.
Sammanfattningsvis otroligt väder, vi satt stundtals i t-shirt och t om det kändes det för varmt ibland, dåligt fiske men bra test av utrustning samt trevligt sällskap.

1 kommentarer:

Blogger sa...

Bluehost is one of the best web-hosting company for any hosting plans you need.

Subscribe to RSS Feed