f

2015-09-02

Blev kontaktad av en idrottslärare i Tranemo som skall dra igång några artfiskeaktiviteter på sin skola. Han behöver hjälp dels med att hitta sponsorer som kan ställa upp med priser samt folk som kan tänka sig donera några avlagda fungerande fiskegrejer.

Läsa mer hur du kan hjälpa till här:

http://www.fiskesnack.com/forum/showthread.php/177642-Idrottsl%E4rare-g%F6r-satsning-p%E5-fiske-i-skolan-all-hj%E4lp-v%E4lkomnas!?p=1012401#post1012401

3 kommentarer:

Marcus Sjöberg sa...

Tja!
Jag har en fråga till dig, jag har lagt märke till att du ibland skriver att när du kom till en fiskeplats så såg du ingen fisk i vattnet eller så nämner du några specifika arter du såg, t.ex. id eller multe eller vad som helst.
Jag verkar inte ha den förmågan, när jag kommer till en fiskeplats så ser jag för det mesta bara vatten, kanske att jag ser några småfiskar som rör sig i kanten men under vattnet har jag mycket svårt att identifiera vad det är jag ser.
Har du något tips på den punkten eller är det övning och erfarenhet som gäller?

Marcus

Marcus Sjöberg sa...

En till fråga, detta är väl en stensnultra?
http://imgur.com/KbLLWhK

Marcus

Patrik sa...

Det är nog övning som gäller. Min sambo ser aldrig några fiskar utan jag får alltid peka ut dom för henne. På mobilskärm i solljus får jag det till en stensnultra japp!

Subscribe to RSS Feed