f

2016-09-07

Häromkvällen pep jag ut efter rapporter om mycket tångsnälla i omlopp. Hade lite förhoppningar att få fiska på någon, om inte så kanske fixa någon ny art till årslistan.

Var massa småtorsk som ställde till det så några nya arter till årslistan blev det inte. Fiskade på vad jag trodde var en lerstubb men det visade sig vara en liten svart smörbult när jag fick upp den. Storspiggen som också hade varit ny art för året var måttligt intresserade av mina artificiella mygglarver så där hann torskarna före hela tiden.

Fiskade på några tångsnällor men dom var ointresserade. Krokade faktiskt en framför gälarna men jag såg aldrig att den högg och den sprattlade loss på land så såg inte var kroken satt heller. Troligen var den felkrokade så jag kommer inte räkna den som fångad art.

0 kommentarer:

Subscribe to RSS Feed