f

2018-04-15

Igår utlovades svaga vindar och då kände jag det var läge att ge sig ut på vadning. Skäggsimpa var målet! Tyvärr ändrades prognosen från tidigare i veckan och det blev lite blåsigare än utlovat men ändå helt ok. Såg genast en hel del liv när jag vadade ut, ganska bra fart på fiskarna faktiskt.Tyvärr ingen skäggsimpa  men fick i alla fall en tröst-piggvar på 1,4 kilo som fick simma tillbaka vägning och foto. Fick även en sandstubb som piggvaren om på bilden knep utan att bli krokad samt några rödspättor, arter jag såg var tobis, ål (glasål), skrubba och rötsimpa. Gött att komma ut på lite fiske igen!
2 kommentarer:

Frank sa...

Hej, jag har rödspätta kvar på min lista. Har du några tips på vad man letar efter när man spanar efter platser för spättan? Bor i Gbg och tittar lite avundsjukt ner mot sundet men tänker mig att jag ska banne mig hitta den här.

Patrik sa...

Hej, verkar som dom finns överallt på grunda stränder så länge det inte är för bräckt vatten skulle jag säga. Det är extremt små fiskar normalt sett

Subscribe to RSS Feed